• ADVANCE Consultancy
  • ADVANCE Human Resources at is Best
  • ADVANCE can help you find your dream Career
  • Training & Team Building ... make your business better

Workshop “Interne Fraude: Hoe te voorkomen?”

Written by advance on . Posted in Business Practices, Human Resources, Management, Strategy

2-a-Woman-loses-Rs450000-to-‘fraud’

Fraudesignalen tijdig oppikken, hoe doet u dat? En hoe pakt u het vervolgens aan?

Op donderdag 5 maart 2015 organiseert Advance Human Resource Services, in samenwerking met Forensic Services Caribbean, een workshop over het onderwerp

“Interne Fraude: Hoe te voorkomen?”

Tijdens de workshop krijgt u antwoord op deze en meer vragen. Het doel is dat u binnen uw organisatie fraude zo veel mogelijk weet te voorkomen. Fraude blijft binnen veel bedrijven een (te) vaak voorkomend verschijnsel en kost bedrijven gemiddeld 5% tot 6% van hun omzet. De oorzaken van fraude zijn in de meeste gevallen terug te voeren op situaties waar medewerkers de kans hebben om regels en procedures te omzeilen in combinatie met onvoldoende danwel ineffectieve controlemechanismen vanuit de organisatie. Fraudebestrijding lijkt dan ook primair een zaak van intern organisatorische maatregels.

In deze workshop zullen wij het thema van interne fraude op verschillende manieren belichten en komen tot diverse praktische manieren om via organisatorische maatregelen en specifieke HRM instrumenten fraude te voorkomen. Na afloop van deze workshop zult u een goed inzicht hebben in de verschillende organisatorische aspecten van fraude en weet u welke praktische maatregelen uw organisatie kan nemen om fraude gestructureerd aan te pakken en zo veel mogelijk te voorkomen.

Wij beogen een levendige en leerzame workshop met ook veel input van uw kant. De facilitators gedurende de middag zullen zijn:

 Dhr. Benno van Leeuwen (Forensic Services Caribbean)

 Mw. Jeanette Solognier (Forensic Services Caribbean)

 Dhr. Jock Schut (Advance HRS)

 Dhr. Jan Noordzij (Advance HRS)

Deze workshop is bedoeld voor professionals in hogere managementfuncties (Financieel, HRM, Operations, General Management) van niet-financiële organisaties.

Datum:     donderdag 5 maart 2015

Tijd:            2:00pm – 5:00 pm (borrel van 5:00pm tot 6:00pm)

Locatie:     Surfside Marina, Aruba

Kosten:      AWG 125,00 per deelnemer

 

Registratie en Vragen

Voor registratie en nadere vragen kunt u terecht bij mw. Marilyn Orman-Wout via telefoon (297) 583 1338 of email info@advance-hrs.com. De deelnamekosten zullen via een factuur in rekening worden gebracht.

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Our Address

Wayaca 31 A Oranjestad,

Aruba Tel: (297) 583-1338 Fax: (297) 583-8250